TFF 1.Lig’de geride kalan 10 haftaya değinen ve gelinen noktada  iyi bir istatistik elde ettiklerini söyleyen Giresunspor’un teknik adamı Hakan Keleş, takımın geçmiş sezonlarla kıyasla iyi bir pozisyonda olduğunu belirtti.

Keleş; “Lig uzun bir maraton, yaşadığımız tüm zorluklara rağmen bir maç eksiğimizle 9 maçta 15 puan topladık. Ayrıca Türkiye Ziraat kupasında da bir rakibimiz daha eleyerek 5. Tura yükseldik. Zaman zaman puan kayıpları yaşıyoruz, ancak buna rağmen başlangıç olarak uzun yıllardır camiamızın topladığı en iyi puanlardan birini topladığımızı düşünüyorum” dedi.

“SÜPER LİG’E ÇIKACAĞIZ”

Teknik Direktör Keleş, “Ligde verdiğimiz mücadelede zaman zaman puan kayıpları yaşıyoruz. Önümüzde uzun bir maraton var bizler bu süreçte yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürerek hazırlıklarımızı yapıyoruz. Yaşadığımız bazı zorluklara rağmen takımımızın uzun yıllardır elde ettiği en iyi puanları toplamayı başardık. Ve çok daha iyisini de başarabileceğimizi düşünüyorum. Bu noktada taraftarlarımızdan bizlere olan desteklerini esirgememesini ve bize güvenmesini istiyorum. Biz inancımızla ve mücadelemizle herkesin arzuladığı Süper Lige çıkacağız” şeklinde konuştu.