Giresun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri daha yeşil bir Giresun için yaptıkları çalışmalar kapsamında şehirdeki yeşil alanlarda çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında, halkın ortak kullanımına açık tüm alanların temiz, sağlıklı ve bakımlı hale getiriliyor.

Bu kapsamda;  Aksu Mahallesi’nde park içi betonlama, Belediye önü havuz temizleme ve ağaç budama çalışması, Teyyaredüzü Mahallesi Mollaoğlu Sokak’ta park zemini düzenleme çalışması, Sokakbaşı mevkii Tiyatro Müdürlüğü binası önünde çevre düzenleme çalışması yürütülüyor.

“Su ve kanalizasyon işleri müdürlüğü yoğun çalışıyor”

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri ise şehrin çeşitli bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan tespitlerin ardından sahaya inen ekipler aciliyet sırasına göre sorunları gideriyor.

Bu kapsamda; Aksu Mahallesi Adatepe Sokak’ta içme suyu hattı tamiratı, Çıtlakkale Mahallesi 138 Nolu Sokak’ta içme suyu hattı yapımı, Hacıhüseyin Mahallesi Hamam Sokak’ta yağmursuyu hattı yapımı, Hacıhüseyin Mahallesi Poyraz Sokak’ta yağmursuyu hattı yapımı, Hacısiyam Mahallesi Sazbeyi Petrol arkasında yağmursuyu hattı yapımı, Teyyaredüzü Mahallesi Mollaoğlu Sokak’ta baca yükseltilmesi çalışması yürütülüyor.

“Şehrin sorunları gideriliyor”

Şehir genelinde saha çalışmaları sürdürülürken ekiplerin taramalarında tespit edilen sorunlar anında çözüme ulaştırılıyor.

Bu kapsamda; Aksu Mahallesi 40-41 Nolu Sokak’ta kaldırım ve parke çalışması, Aksu Mahallesi TOKİ evlerinde kaldırım ve parke çalışması, Aksu Mahallesi yeni spor alanı dolgu çalışması, Fevzi Çakmak Mahallesi Özgür Sokak’ta kaldırım ve merdiven tamiratı, Teyyaredüzü Mahallesi Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesiönünde küp taş tamiratı yapılıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, çalışmalarının şehrin ihtiyaç duyulan noktalarında aralıksız olarak devam edeceğini söyledi.