Geçtiğimiz Cuma günü deplasmanda karşılaştığı Eskişehirspor’u yenerek 60 puana ulaşan Giresunspor’da teknik adam Hakan Keleş, evlerinde Ankara Keçiörengücü ile yapacakları maçı da kazanarak yollarına emin adımlarla devam etmek istediklerini ifade etti.

Başarılı hoca; “Artık son beş haftaya girdik. Bir an evvel Süper Lig biletini cebimize koymayı planlıyoruz. Eskişehirspor deplasmanında iyi oynadık ve de kazandık. Oradaki tek üzüntüm Milinkoviç’in kırmızı kart görmesiydi ama ne yapacaksınız, maalesef futbolun içerisinde bunlar var. Ankara Keçiörengücü maçını da kazanmak istiyoruz” dedi.

İLLEDE 3 PUAN

Genç teknik adam; “İstatistiklere baktığınızda ligin bizden sonra en az gol yiyen takımı karşımızda olacak. Altınordu karşısında elde ettikleri 3 puanla çok ciddi bir şekilde Play-off için iddialı konuma geldiler. Biz bu ligin lideriyiz ve lider gibi oynayarak galip gelmek istiyoruz. 3 puandan başka bir sonucu aklımızın ucundan dahi geçirmiyoruz. Oyuncularımız kazanmak adına sahada ellerinden geleni yapacaklardır. Kazanmaya mecburuz. 63 puanla son dört maça girmek istiyoruz ve bunu başaracağız. Tüm çabamız, çalışmalarımız, Giresunspor’un 44 yıllık Süper Lig hasretini sonlandırabilmek için” şeklinde konuştu.