Giresunspor’un teknik adamı Hakan Keleş, Adanaspor maçında çok ihtiyaç duydukları galibiyeti elde ettikleri için mutlu olduklarını kaydetti.

“Biz buraya bir hikaye yazmak için geldik” diyen genç teknik patron; “Bu hikâyenin içerisinde her şey olacak. Bazen farklı galibiyetleri konuşacağız, bazen Adanaspor maçındaki gibi kora kor mücadeleyi. Bazen kötü sonuçlar da elbette olacak ancak hikâyenin sonunu güzel bitirebilmek için buradayız. Adanaspor maçında ilk yarı çok iyiydik ancak maalesef aynı sözleri ikinci yarı için söyleyemem. Skoru koruma psikolojisi içine girdik ve bunun bedelini 3 gol yiyerek ödedik. Sonrasında maçı çevirdik” dedi.

 KIRILGAN TAKIM DEĞİLİZ

Kırılgan bir takım olmadıklarını ifade eden Hakan Hoca; “İki farklı üstünlüğü yakalayıp, 3-2 mağlup duruma düşen bir takım kolay kolay geri dönüş yapamaz. Kırılgan takımlar genellikle böyle durumlarda maç esnasında toparlanamaz ancak biz kırılgan olmadığımız için toparlanmayı bildik. Oyuncularımızı son ana kadar verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Şimdi önümüzde Altay maçı var. Rakibimiz koronavirüs vakaları nedeniyle sıkıntılı bir dönemde. Altay Spor Kulübü’ne geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hedefimiz ilk ikide yer almak. İnşallah bunu başaracağız. Altay engelini de 3 puanla aşmak arzusundayız” diye konuştu.