Giresunspor yöneticilerinden Sinan Akgün; hafta sonu iç sahada oynayacakları Aydeniz Et Balıkesirspor maçını kazanarak, zirvedeki yerlerini sağlamlaştırmak istediklerini ifade etti.

Takımın çok olumlu geçen bir kamp dönemin geride bıraktığını ve tamamen Pazar günkü müsabakaya yoğunlaştıklarını dile getiren Yönetici Akgün; “Pazar günkü maç bizim için çok önemli. Hem liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Hem de yeni stadımızdaki ilk maçımızı oynayacağız. Heyecanlıyız. Çok güzel bir tesis yapıldı. Orada çıkacağımız ilk karşılaşma olan Aydeniz Et Balıkesirspor müsabakasından zaferle ayrılmak amacındayız” dedi.

SERİ DEVAM ETMELİ

İkinci yarının ilk haftalarında kendileri gibi üst ligi hedefleyen ekiplerle maçlarının olmadığını kaydeden Yönetici Akgün; “Fikstür avantajımız var gibi gözüküyor ancak hiçbir maç bitmeden, oynamadan 3 puan alamıyorsunuz. Rakipler birbirleriyle oynarken, biz aradaki puan farkını açabiliriz. Bunun yolu da maçlarımızı kazanmaktan geçiyor.  Ayrıca şunu belirtmek isterim ki alt sıralarda yer alan ekiplerle yapılan maçlar daima zor geçer. Bu konuda dikkatli olacağız. 17 maç da final ve bu finallerin ilkini hafta sonu Aydeniz Et Balıkesirspor ile yapacağız. Hedefimiz kayıpsız ayrılarak 38 puana ulaşmak ve zirvedeki yerimizi sağlamlaştırmak” şeklinde konuştu.