Cuma günü deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Giresunspor’da sürpriz bir sonuca yer yok.
Yeşil-beyazlı ekibimizin idarecilerinden Sinan Akgün, İstanbulspor maçını tamamen unuttuklarını ve Eskişehirspor maçı öncesinde galibiyetten başka bir sonuç düşünmediklerini ifade ederek; “Altı maçımızda alabileceğimiz en yüksek puanları alarak Süper Lige yükselmek istiyoruz. Ligin bitmesine az bir süre kalırken, herkesin bu takımın arkasında durmasını istiyoruz. Yok şu neden kötü oynadı, yok böyle neden olmadı demek yerine kenetlenmeliyiz. Bu takımın bu desteğe çok ihtiyacı var” şeklinde konuştu.
TATİL İÇİN GELMEDİK
Cuma günkü rakiplerinin ligden düşmesinin kesinleştiğini ancak bu durumun kendilerinde kesinlikle rehavet oluşturmadığını ifade eden Akgün; “Eskişehir’e tatil için değil, 3 puan için geldik. Küme düşen rakibimize geçmiş olsun diyoruz. İnşallah kısa bir süre içerisinde eski günlerine dönerler. Bizi kazanmak zorunda olduğumuz bir maç bekliyor. Rakip prestij maçları oynayacak. Eskişehirspor’un gençleri kalan maçlarda kendilerini göstermek isteyeceklerdir. Kesinlikle sürpriz istemiyoruz. Oyuncularımız çıkacak ve kazanmak adına sahada ellerinden geleni yapacaktır” şeklinde konuştu.