GZT Giresunspor’un teknik adamı Hakan Keleş, 2020-2021 sezonunu ilk iki içerisinde tamamlayarak, Süper Lige yükseleceklerini dile getirdi.

Pazar akşamı İstanbul’da kendilerini bekleyen zorlu doksan dakikaya hazırlandıklarını ifade eden başarılı hoca; “Her şeye kulağımızı tıkadık ve tamamen bu maça konsantreyiz. Rakip takımlar yok şöyle yapmış, yok böyle yapmış, şu kadro dışı kalmış gibi haberlerle ilgilenmiyoruz. Biliyoruz ki biz Pazar akşamı kazandığımızda Süper Ligdeyiz. Bu doğrultuda çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

ÇOK ÖZEL OLACAK

Kendisinin yıllar önce takımda yardımcı antrenör olarak görev yaptığını anımsatan Hakan Hoca; “O dönem Süper Ligi çok istemiş ama başaramamıştık. Yarım kalan işimizi bu sene inşallah tamamlayacağız. Şehrimiz, takımımız, oyuncularımız, yöneticilerimiz, başkanımız ve benim için çok özel bir şampiyonluk olacak.  Taraftarlarımızın heyecanlarını biliyoruz. Bizlere sosyal medya aracılığıyla çok önemli destek veriyorlar. Eğer pandemi dönemi olmasaydı Pazar akşamı İstanbul’da yer yerinden oynardı, bunu da biliyoruz. Taraftarımız şampiyonluk maçında tribünde olamayacak ama şampiyonluk kupası onlara yani bu şehre gelecek” dedi.