Giresunspor yönetim kurulu üyesi Sinan Akgün, Süper Lige olan yılların özlemini bu sezon sonlandıracaklarına inandıklarını söyledi.

Her yönüyle muhteşem bir takıma sahip olduklarını ifade eden Akgün; “Üçüncü kalecimiz Göktan’ından forvetteki Balde’ye kadar herkes en iyi şekilde takıma katkı vermeye çalışıyor. Şimdi herkes soruyor transfer yapılacak mı? Elbette bunu zaman gösterecek ancak lider bir takımın transfere çok fazla ihtiyacı olmaz. Sonuçta ilk yarının en iyi ekibiyiz. Bu nedenle çok fazla da oyuncu alınması taraftarı değiliz” dedi.

BU SENE BİTECEK

Bu sezon Süper Lige olan özlemlerini sonlandıracaklarına inandıklarını kaydeden Akgün; “Yönetim kurulu olarak sezon başında transfer olsun diye oyuncu almadık. Geldiğimiz noktada transfer konusunda ne kadar başarılı olduğumuz ortada. Bu başarı tesadüf değil. Hedefimiz Süper Lig. İnşallah yeni sezonda yeni stadımızda Süper Lig maçları oynayacağız. Gönül ister ki bu Süper Lig yolculuğunda taraftarımızda tribünde olsun ancak her şeyin başı sağlık. Onlara kavuşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Bizi izlemeye devam edin. İkinci yarıda da Giresunspor fırtınası esmeye devam edecek” ifadelerini kullandı.