Giresunspor, 40 yılı aşkın Süper Lig hedefine bu sezon sonunda ulaşacağına inanıyor. Yeşil-beyazlı ekibin yöneticilerinden Sinan Akgün, takımın Antalya’da çok iyi bir kamp dönemi geçirdiğini ifade ederek; “İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıyoruz” dedi.

Akgün; “Sezonun ilk bölümünü artık çok fazla konuşmanın bir anlamı yok. Geride kalan bölümde en iyi performansını sergileyen olduk ve karşılığında liderlik koltuğuna oturduk. Biz bundan sonrasına bakıyoruz. İnşallah başarılı bir ikinci yarı geçireceğiz ve hedeflediğimiz noktaya ulaşacağız” şeklinde konuştu.

KOLEJ HAVASI VAR

Takımda tam bir kolej havasının hakim olduğunu ifade eden Yönetici Akgün; “Hocamız herkese şans veriyor. Bizim takımımızda as yedek diye bir kavram yok. Herkes bu takımın formasını sırtına geçirdiğinde en iyi şekilde mücadelesini veriyor. Bu hava sezon sonuna kadar sürecek ve yarışı mutlu sonla bitireceğiz. Tabi yarışta öndeyiz ama rakiplerimizin çok da uzağında değiliz. Hata yapmadan yolumuza devam etmek amacındayız. İlk yarıdaki gibi en puan kaybı yaşayan ekip olup, yolumuza devam etmek istiyoruz. İnşallah TFF 1. Ligde bu sene Çotanak senesi olacak ve yılların özlemi bitecek” diye konuştu.