Giresunspor Basın Sözcüsü Ferhat Karademir, iç sahada Adanaspor ile oynayacakları müsabakayı kazanmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Ankaraspor deplasmanda sahadan 3 puan ile ayrılamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Basın Sözcüsü Karademir; “İyi oynadık ama galip gelmeyi başaramadık. Kaçırdığımız net fırsatlar var. Çizgi üzerinden uzaklaştırılan toplarımız oldu. Maalesef çok istediğimiz galibiyeti elde etmeyi başaramadık. Eskiden takım deplasmandan puan getirdiğinde çok seviniyorduk şimdi beraberliğe sevinemiyoruz” dedi.

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ

Ankaraspor maçı sonrasında takımın ara vermeden Adanaspor müsabakasına yoğunlaştığını ifade eden Basın Sözcüsü Karademir; “Evimizde oynayacağımız bu karşılaşmada iyi bir oyun ortaya koyarak üç puana sahip olmak istiyoruz. Milli aradan sonra yoğun bir maç trafiğine girdik.  Hafta sonu da Altay maçımız var. Hedefimiz bu zorlu süreci en iyi şekilde atlatabilmek. Yarınki rakibimiz Adanaspor geride kalan beş haftada iyi sonuçlar elde eden bir ekip. Onları buradan üzerek göndereceğimize ve yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğimize inanıyoruz. Evimizde puan kaybına kesinlikle tahammülümüz yok” şeklinde konuştu.