Giresunspor yönetim kurulu üyesi Ercan Ayhan, Başkan Hakan Karaahmet’in kulüp için büyük bir şans olduğunu ifade ederek; “Bu yolun sonu Süper Lig olacak” dedi.

Ayhan; “Giresunspor kulübü tamamen profesyonelce yönetiliyor. Takımımızda da kolej takımı havası var. Başkanımız, yönetim kurulumuz, hocamız, sporcularımız ve çalışanlarımız ile bu işe gönül vermiş gerçek Giresunlular’ın inandığı bu yolda yürümeye devam edeceğiz. Başkanımız Hakan Karaahmet, hayatı boyunca yaptığı tüm işlerde başarılı olan biridir ve Giresunspor’da başarılı olacaktır. Zaten yönetim kurulumuzda yer alan herkesin başarılı bir iş hayatı vardır” diye konuştu.

İNANMAYANLAR VAR

Yönetici Ayhan sözlerine şu şekilde devam etti: “Bu da kulübümüzün profesyonelce yönetilmesinde önemli bir etkendir. Ancak şunu da göz ardı etmemek lazım. Bu şehirde Giresunspor’un başarısızlığını dört gözle bekleyen insanlar da var.  Ancak biz bu işe inanıyoruz. Ligin bitiminde bazılarının inanmadığı yerde olmayı başaracağız. Şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz. Bu yönetim kulübün bir lirasını bile harcarken çok titiz davranmaktadır. Bu kulübe destek olan insanlar paralarının nereye gittiğini muhasebe kayışlarında istediklerinde görebilirler. Bu zorlu yolculukta Giresunlular’ın takımımıza destek olmalarını bekliyoruz.”