Giresunspor’un teknik patronu Hakan Keleş, daha da iyi olmak zorunda olduklarını ifade ederek; “İnşallah ayrışın sonunda gülen taraf olmayı başarırız” dedi.

Aydeniz Et Balıkesirspor maçını 1-0 kazanarak galibiyet serisini yediye çıkartan Yeşil-beyazlılarda başarılı teknik adam Keleş; “Artık rakipler bize karşı biraz daha defansif oynuyor. Bu tip maçlarla karşı karşıya kalacağız. Özellikle ilk yarıda biraz zorlandık ama ikinci devrede oyunda üstünlüğü ele aldık. Pozisyonlarımız da var. Son dakikalarda bulduğumuz golle galip gelmeyi başararak, liderliğimizi devam ettirdik” şeklinde konuştu.

HER ŞEY OLACAK

Yarışın sonunda Süper Lige yükselecek takımlar arasında olmayı hedeflediklerini dile getiren Hakan Hoca sözlerine şöyle devam etti: “Balıkesirspor maçının son dakikasında yediğimiz iki kırmızı kart bize hiç yakışmadı.  İkinci devreye iyi başlamak istiyorduk. Bunu başardık. Günden güne daha da iyi duruma geleceğiz. Daha iyi oynamamız lazım. Kendi evimizde oynadık ama rakip gibi biz de orada ilk maçımıza çıktık. Sahaya uyum süreci olacaktır. İnşallah daha da iyi bir oyun sergileyeceğimizi düşünüyoruz . Sezon başından bu yana bir hikaye yazıyoruz. Bu hikayede her şey olacak. Sanırım daha önce bu ligde yedide yedi yapmamıştık. Uzun bir süredir kalemizde gol görmüyoruz. İnşallah bu hikayenin sonu güzel biter ve şehrimizin özlemini sonlandırmayı başarırız.”