Giresunspor’un teknik adamı Hakan Keleş, Royal Hastanesi Bandırmaspor karşısında çok kritik bir üç puan elde etmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Daha önceki karşılaşmalara göre özelikle savunmada çok daha derli toplu bir görüntü içerisinde olduklarını ifade eden Hakan Hoca; “Rakibimiz en ciddi atağını maçın son dakikasında buldu. Kalecimizden, en uçta görev yapan oyuncumuz Balde’ye kadar herkes çok iyi konsantre olmuştu. İyi mücadele ettik ve karşılığında 3 puan elde ettik. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı” dedi.

HEDEF SÜPER

Bir önceki hafta Ümraniyespor karşısında iyi oynayamadıklarını ve karşılığında da sahayı puansız terk etmek zorunda kaldıklarını anımsatan Hakan Hoca; “Geçmişe çok fazla takılmayacağız. Sadece gerekli dersleri çıkararak yolumuza devam etmek zorundayız. Futbol üç neticeli bir oyun ve zaman zaman istediğiniz sonuçları alamıyorsunuz. Bakın Süper Ligde yere göğe sığdırılamayan Fenerbahçe sahasında ummadığı bir yenilgi aldı. Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Bizim hedefimiz Süper Lig. Bu hedef doğrultusunda Royal Hastanesi Bandırmaspor karşısında çok kritik bir galibiyete imza attık” diye konuştu.