Giresunspor’un teknik adamı Hakan Keleş, geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek; “Çok çalışan formanın sahibi olur’ dedi.

Genç teknik adam; “Başkanımız kısıtlı imkânlara rağmen geniş, kaliteli oyunculardan kurulu bir kadro oluşturdu. Her teknik adam böylesine alternatifli bir kadro ile çalışmak ister. 17 oyuncu transfer ettik. Geçen sezonki kadromuzdan Onurcan, Muhammed Himmet, Mehmet Taş ve İshak ile Milinkoviç ile devam etme kararı aldık. Bu oyuncuların yanı sıra Arda, Erolcan, Fatih, Semih, Ahmet, kaleci Göktan, Şükrü ve Alperen gibi genç oyunculara sahibiz” şeklinde konuştu.

REKABET BAŞARIYI GETİRİR

Bundan sonraki süreçte oyuncular arasında formaya sahip olabilmek için büyük bir rekabetin olacağını kaydeden Hakan Hoca; “Rekabet her zaman başarıyı getirir. Benim için maça 11'de başlayan ile kenarda oturan, ya da kadroya giremeyen futbolcu arasında bir fark yok. Futbolcunun isminin ne olduğu da önemsiz. Sadece performansa bakarım. Çok çalışan, karşılığını mutlaka alır.  15 yaşındaki genç kardeşimiz idmanlarda çok iyi çalışıyorsa o hafta sonu çıkar ve sahada mücadelesini verir” diye konuştu. Keleş, ligin beşinci haftasında deplasmanda Ankaraspor ile oynayacakları maçı da kazanarak 3’te üç yapmayı arzuladıklarını da sözlerine ekledi.