Çavuşlu Beldesi’nde yap-işlet-devret modeliyle ihale edilen 600 kişilik düğün sarayı ve konferans merkezinin inşaat çalışmaları başladı. Düğün sarayı ve konferans merkezinin 7 ay içerisinde bitirilerek faaliyete geçeceği belirtilirken tesis içerisinde oyun alanlarının yanı sıra açık otopark da bulunacak.

Çavuşlu Belediyesi’nin öz kaynakları kullanılmadan Yap-İşlet-Devret modeli ile ihaleye çıkarılarak Çavuşlu esnaflarından Ali Rıza Mimir’in üstlendiği Düğün Sarayı ve Konferans Merkezi yedi ay içerisinde tamamlanacak.Çavuşlu Beldesi’ndeki sahil kısmında bulunan dolgu alanına yapılacak olan Düğün Sarayı ve Konferans Merkezi’nin çok amaçlı olacağı, için de oyun grupları, kamelyalar ve oturma grupları, 70 araçlık açık otoparkında olacağı belirtildi.

Çavuşlu Belediye Başkanı Fatih Duzcu proje ile ilgili yaptığı açıklamada; “Çavuşlu Beldemiz ve Bölge insanı için uzun yıllardır eksiklik olarak görülen ve geçici alanlarda düğün ve benzeri organizasyonlarımız artık modern ve çağdaş bir yapı, bir bütün görsellik içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Yapımı kısa süre içerisinde bitirilmesi düşünülen Düğün Sarayı ve Konferans Merkezimiz 2021 yılı ilk çeyreğinde açılışını gerçekleştireceğiz. Çavuşlu Belediye Başkanlığı olarak vatandaşlarımızın sosyal kültürel ve ekonomik açıdan her daim yanında olmaya çalışıyoruz. Yap-İşlet-Devret modeli ile belediyemiz öz kaynaklarına dokunmadan belediyemize ve beldemize kalıcı ve adından söz ettiren bir merkez inşa ediyoruz. Şimdiden temelini bugün attığımız bu merkezimiz beldemize, belediyemize ve Çavuşlulu vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.