TFF 1. Ligde zirve mücadelesi veren Giresunspor Pazar akşamı deplasmanda kendisi gibi aynı hedefin peşinden koşan Altay ile kozlarını paylaşacak.

Geçen Pazar günü konuk olduğu Ankaraspor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra Çarşamba günü ise iç sahada Adanaspor ile karşılaşan ve toplam yedi golün atıldığı maçta kazanan taraf olan Giresunspor, İzmir’den de mutlu dönmek istiyor. Hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye koyulan Çotanaklar’da cezalı oyuncu bulunmazken, Sadi ve Yasin henüz tam olarak iyileşemedi.

19.00’DA BAŞLAYACAK

Yeşil-beyazlıların karşılaşmaya kalede Tolgahan, savunmada Hayrullah, Sadi (Mehmet Taş), Diarra, Hüsamettin, orta alanda Anthony, Nalepa, Eren, Caner Hüseyin, Traore, önde ise Balde’den oluşan 11’le başlayacağı sanılıyor. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda oynanacak ve 19.00’da başlayacak karşılaşmada Antalya Bölgesi hakemlerinden Sarper Barış Saka düdük çalacak.  Basın Sözcüsü Ferhat Karademir galibiyet hedefledikleri bir maça çıkacaklarına vurgu yaparak; “Kazanacak güçteyiz. İnşallah bunu başararak evimize döneceğiz” ifadelerini kullandı.