Giresunspor Basın Sözcüsü Ferhat Karademir, lider durumda olan takıma karşı sorumluluklarını getiremeyecek durumda olduklarını ifade etti.

Basın Sözcüsü Karademir; “Ligde takım, şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri ama bizim finansal sıkıntılarımız devam ediyor. Gün geçtikçe büyümeye de başladı. Lider olarak takıma karşı şuanda sorumluklarımızı yerine getiremeyecek durumdayız.  Takıma şuanda dört milyon 600 bin TL civarında bir ödeme yapmamız gerekiyor. Herkes Giresunspor’a destek oluyoruz diyor ama lafta herkes yanımızda. Gerçek desteği göreceğimiz zaman çok da yanımızda kimseyi göremiyor, elle tutulan bir sonuç alamıyoruz. Biz bu işi şehir olarak çözemiyoruz. İşadamlarından destek alamıyoruz. Sezon başına doğru hatta daha kötüsüne doğru gidiyoruz” dedi.

GALİBİYETLERE SEVİNEMİYORUZ

Basın Sözcüsü Karademir sözlerine şu şekilde devam etti: “Maçlardaki galibiyetlere yönetim olarak sevinemiyoruz. Çünkü primi düşünüyoruz. Bir primi hallediyoruz, sonrası geliyor. Yönetim olarak kendimiz veriyoruz ama bunun da sonuna geldik. Artık herkesten destek bekliyoruz.  Bazen Giresun bu kadar küçük bir şehir mi düşünüyorum. Bu başarının devam etmesi için para lazım. Bu sene hiç destek gelmiyor. İnsanların moralini biraz da olsa Giresunspor düzeltiyor. Yıllardır süren bir özlemi sonlandırmaya ilk kez bu kadar yakınız. Bu treni bir daha yakalayamayabiliriz. O yüzden kaçırmamız gerekir. Bir moralsizlik takımı hedefinden uzaklaştırabilir. Birçok projemiz var. Bunları gerekli yerlerle konuşuyoruz. Giresunspor olarak dilenci gibi gidip para istiyoruz. Bu durumlara düşürmeyecek projeleri hayata geçirmek istiyoruz ama bekleyecek en ufak bir zamanımız yok. Gün geçtikçe sorunlar daha da büyüyor. Kapı kapı dolaşıyoruz ama bazen o kapılardan da boş dönüyoruz”