Giresunspor’un teknik adamı Hakan Keleş, ilk yarıdaki performanslarını ikinci devre maçlarında da gösterip sezon bitiminde Süper Lige yükselmek istediklerini söyledi.

Hakan Hoca; “Giresunspor’un 1970’li yıllardaki gibi başarılı olabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bir hedefimiz, bir hayalimiz var. Bunu gerçekleştirebilmek adına çok emek veriyoruz. İlk yarıyı lider olarak kapattık. Oyuncularımızın ayaklarına yürekleri sağlık. Çok büyük bir iş başardılar. Buralarda olmak kolay değil. Bunun için çok emek sarf etmek gerekiyor. 8 Ocak’tan itibaren hazırlık döneminin içerisine gireceğiz. Bu dönemi çok iyi geçirerek ikinci yarıya başlamak istiyoruz. Fikstür de biraz bize doğru dönecek gibi. Yeni sahamıza da gececeğiz. İnşallah bu süreçte taraftarımıza da kavuşuruz” şeklinde konuştu.

DAHA FAZLASI OLABİLİRDİ

Genç teknik adam; “Hedefe adım adım ilerliyoruz. İkinci yarı maçlarında puan almak her zaman çok daha zor olmuştur. İlk yarıda topladığımız 35 puanın iyi puan olduğunu düşünüyoruz. Daha fazlasını da toplayabilirdik ama yeni takım olmanın oluşturduğu uyum sorunu vardı. Bunu günden güne aştık ve buralara geldik. Şimdi iyi bir takım olduk. Cezalı ve sakat oyuncularımızdan dolayı bazı arkadaşlarımızdan zaman zaman faydalanamadık ama iyi bir takım olduk. Bu takım birlikteliğini, aile ortamını sağlamak çok kolay değildi. Oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir enerji sarf edip, inanılmaz bir bütünlük sağladılar. İnşallah sonunda gülen biz olacağız” dedi.