Eynesil sahilinde bulunan kameriyelerin son zamanlarda  sürekli olarak yakılması,kırılması üzerine Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz sitemini sosyal medyadan dile getirdi. Gençleri uyaran Karadeniz “Kamu mallı demek hepimizin malı demek,kamu malı demek yetimin hakkı demektir” ifadelerini kullandı.

Başkan Ahmet Latif Karadeniz sosyal medya hesabından “Bireyin kendini aşması ve özgür ruhlu olmak; her şeyi yakıp yıkmak,her şeyi ardında bırakmak,her şeyi reddetmek,her şeye itiraz etmek ve canının her istediğini yapabilmek değildir. Kendini de konulara dahil edebildiği adil bir sorgulamadır.

Bu gençler hakkında yorumu sizlere bırakıyoruz;plajımızdaki bu kameriye 3 kez yakıldı, 2 kez kırıldı, dün yine tahrip edildi. Kamu malı demek hepimizin malı demek diyoruz pek anlaşılmıyor galiba. Kamu malı demek yetimin hakkı demek desek anlaşılır mı?

Gençler! Buralar gücünüzü sınayacağınız noktalar değil,sizleri bulup deşifre etmek bizim için fazlasıyla kolay olacaktır. Lütfen bunu yapmaktan vaz geçin. Gençliğinizde bu kara leke (Kamu malına zarar vermek) ile dolaşmayın. Bu sizler için yaptığımız son uyarıdır” ifadelerini kullandı.