31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından geçen iki yılı değerlendiren Keşap Belediye Başkanı Mehmet  Emür, Keşap’ı marka ilçe yapma yolunda gece gündüz aralıksız çalıştıklarını belirterek, gönül köprüleri kurarak hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.  

Prestij projemiz doğalgaz için verdiğimiz yoğun bürokratik görüşmelerin sonucu olarak ilçemizde abonelikler 1 Aralık’tan itibaren başladı diyen Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür ;” İlk belediyemize abonelik işlemleri yapıldı. Akabinde de hemşehrilerimiz 7 Ocak itibari ile de evlerinde doğalgazı kullanmaya başladılar. Hemşerilerimize vermiş olduğumuz sözü tutmanın sevincini yaşıyoruz. Çevre dostu olan doğalgazın ciddi avantajlarını göreceğiz. Hem çevre sağlığına katkısıyla hem de ekonomik katkısıyla. Keşap’ın kışları daha temiz bir havası olacak, hava kirliliğini önleyecek. Keşap’ı her daim bir adım daha öteye taşımak için inandığımız yolda yürümeye ve çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Turizm Fakültemizi  toplam 22 dönümlük arazi üzerine kurduk ve öğrencilerimiz eğitimlerine başladı.Seçimlerde yeni köprünün sözünü vermiştik ve halkımıza anket yaptık. 6 proje sunduk. Çünkü biz halkımızın düşüncesi ve fikirlerine önem veriyoruz. Hep beraber ilçemizde yaşıyoruz diyen Emür ;”Hemşehrilerimizin en çok oy verdiği projemiz seçildi. Yapılan köprümüz iki aracın rahat geçeceği ve her iki tarafında yaya yolu, kemer köprü ve estetik yapıya sahip oldu. Köprümüz kullanıma açıldı”dedi.

Batı Çıkışı Köprülü Kavşak ihalesinin yapıldığını ve yatırım programına alındığını belirten Emür, bunların yanı sıra bisiklet yolu projesiyle de yaşam alanları oluşturmaya devam ettiklerini belirtti. Kent Meydanı, millet bahçesi ve yeni belediye hizmet binası çalışmalarının da devam ettiğini ve belediye hizmet binasının temelinin atıldığını belirten Emür,bölgede örnek bir hizmet binasıyla birlikte ilçe meydanın yapılacağını da belirtti. Son olarak Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasaoğlu’ndan Gençlik Merkez ve Kapalı Spor salonu içinde söz aldıklarını belirten Emür, alt ve üst yapıda da çalışmalarının ivedilikle devam ettiğini belirtti.