Giresunspor’un eski başkanlarından Ali Eren’in abisi Ziya Eren, Ören Belediyespor’a başkan olmaya hazırlanıyor.

TFF’nin ‘amatör ligler Ocak ayında başlayabilir’ açıklamasından sonra kulüplerde çalışmalarına başladı.  İş Adamı Ziya Eren; Ören Belediyespor yönetimine aday olduğunu açıkladı. Eren, listesinde bulunan eski yönetici Özkan Yakupoğlu ve Eriş Çetin ile Ören Belde Belediye Başkanı Mustafa Eren’e ziyarette bulunarak; projeleri hakkında bilgi verdi.

Ziya Eren; “Örensporumuz’a gereken maddi ve manevi desteğimi veriyorum. Bundan sonra da vermeye devam edeceğim. Bu doğrultuda genç ve dinamik olarak çalışacak yönetim listesi oluşturup; Ören Beldesi’ni ve Ören Belediyespor’u Giresun spor kamuoyunda hak ettiği yere taşımak ve başarılı olarak daha üst ligleri hedefleyen bir takım yaratmak için elimi taşın altına koymak istiyorum” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Eren ise yaptığı açıklamada; Örene Belediyespor’un Giresun’da amatör futbolun eski takımlarından olduğunu geçen yıllarda yakalanan başarıların devam etmesi ve daha yukarılara taşınması gerektiğini kaydetti. Belde Belediye Başkanı Eren; “Ören Belediyesporumuz şuanda Eynesil ilçemizi Giresun Amatörün’de temsil eden tek kulüp durumunda ve bu sorumluluğun bilincindeyiz. Hem Ören Belediyespor’a hem de Ziya Eren’in oluşturacağı yönetime destek vereceğiz” şeklinde konuştu.