Giresunspor’un Başkan Yardımcısı Erol Karadere, son iki maçta puan kaybı yaşamayarak Süper Lige çıkmayı başaracaklarını ifade etti.

Giresunspor’u tarihinin en önemli iki maçın beklediğini ifade eden Başkan Yardımcısı Karadere; “Bu takım büyük emekler harcayarak buralara kadar geldi. Futbolcularımızdan, teknik heyetimize, personelimize ve yönetimimize kadar herkes çok büyük emek verdi. Süper Lig için artık gün sayıyoruz. İki maçımız kaldı, inşallah 70 puana ulaşarak Süper Lige terfi edeceğiz” dedi.

MUTLU SON BİZİM OLACAK

Bu hafta sonu sahalarında Akhisarspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Başkan Yardımcısı Karadere; “Sonrasında ise Tuzlaspor deplasmanında sezonu noktalayacağız. Bu iki maçı da kazanacağız. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Bizim rakiplerimizin alacağı sonuçlarla işimiz olmayacak. Kendi işimizi kendimiz göreceğiz. İki maçta altı puan bize yetiyor. İnşallah başaracağız. 44 yıllık bir özlem var. Dile kolay. Bu sezon birçok istatistikleri alt üst eden bu takım Allah’ın izniyle bu özlemi de sonlandıracaktır. Taraftarlarımızdan isteğimiz 180 dakika daha sabırlı olsunlar” ifadelerini kullandı.