Geçtiğimiz günlerde 7. Olağan İl kongresini gerçekleştiren AK Parti Giresun İl Başkanlığında görev dağılımı yapıldı.

İl Başkanı Kenan Tatlı yönetim kurulu üyeleri arasından yürütmede yer alacak olan kişilerin isimlerini belirlediğini açıkladı.

Başkan Tatlı; ‘Yürütmede ve yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımızla omuz omuza çalışacak, halkımızla bütünleşecek, şehrimizin ve halkımızın sorunlarının çözüme kavuşması için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz.AK Parti, kurulduğu günde olduğu gibi, bugün de umudun partisidir, güvenin partisidir, istikrarın partisidir. 'İlk günkü aşkla durmak yok yola devam' diyoruz. Rabb'im bizleri hayırlı hizmetlere vesile kılsın, görev alan tüm arkadaşlarımızla birlikte Bismillah deyip çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu ;”İl Başkanı – Kenan Tatlı,Siyasi.Ve Huk.İşler Başkanı Cumhur Karahasan,Teşkilat Başkanı- Nadir Karahan,Seçim İşleri Başkanı- Nihat Emiroğlu,Tanıtım Ve Medya Başkanı- Haldun Şehitoğlu,Dış İlişkiler Başkanı- Mustafa Karabıçak,Sosyal Politikalar Başkanı- Ömer Faruk Erten,Mali Ve İdari İşler Başkanı- Mustafa Özyılmaz,Yerel Yönetimler Başkanı- Ekrem Faruk Civelekoğlu,Ekonomi İşleri Başkanı- Hüseyin Alkan,Sivil Toplum Ve Halkla İlişkiler Başkanı Mehmet Ali Karataş,Ar-Ge Başkanı Kübra Yılmaz,İnsan Hakları Başkanı- Alemdar Akar,Çevre,Şehir Ve Kültür Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız,İl Sekreteri- Pınar Kahraman.