STAT: Yeni Adana

HAKEMLER: Alper Çetin **, Mehmet Şahan Yılmaz **, Kemal Elmas **

ADANASPOR: Karacic * (Dak. 28 Burak *), İsmail *, Donkor *, Hakan Cinemre *, Canberk Dilaver *, (Dak. 73 Evren) Celil **, Uğurcan **, Atalay * (Dak. 46 Eren Keleş *), Ahmethan Köse *, Ergin Keleş * (Dak. 63 Ömer Çiçek *), Ozegovıc** (Dak. 73 Serdar Özkan *)

GİRESUNSPOR: Onurcan ***, Hayrullah ***, Sergen ***, Diarra ***, Hüsamettin *** (Dak. 73 Kerem *), Mehmet Taş ***, Nalepa *** (Dak. 60 Anthony **), Sergio *** (Dak. 73 Milinkovic *), Caner *** (Dak. 86 Yasin *), Eren Tozlu ***, Balde *** (Dak. 86 Himmet*)

SARI KARTLAR: Onurcan, Eren Tozlu, Nalepa (Giresunspor), Canberk Dilaver, Ergin Keleş, Celil (Adanaspor)

GOLLER: Dak. 14 Hüsamettin, Dak. 33 Nalepa, Dak. 52 Balde, Dak. 90 +3 Sergen (Giresunspor)

TFF 1. Ligde lider Giresunspor, deplasmanda karşılaştığı Adanaspor karşısında zorlanmadı ve sahadan 4-0 galip ayrılarak Süper Lig hedefine daha da yaklaştı.

Oynadığı son 11 maçı kazanarak Süper Lig için büyük avantaj yakalayan Çotanaklar, galibiyet serisine Adana’da bir yenisini daha ekledi. 14. Dakikada Hüsamettin’in orta şut karışımı vuruşunda top ağlara gitti ve Yeşil-beyazlı ekibimiz 1-0 öne geçti. 33’te Nalepa sahne aldı ve farkı ikiye çıkaran golü attı. 52’de Sergio’nun harika pasında Balde topu filelerle buluşturdu ve Giresunspor deplasmanda 3-0’lık üstünlüğü yakaladı.  +3’de Sergen’in kafa vuruşunda top ağlara gitti ve durum 4-0 oldu. Karşılaşma bu skorla sona erdi. Giresunspor puanını 53’e çıkardı ve Süper Lig yarışında büyük bir avantaj yakaladı.

MAÇTAN DAKİKALAR

7. dakikada Celil’in serbest atıştan ceza sahasına gönderdiği topa Ahmethan kafayı vurdu, meşin yuvarlak auta çıktı.

14. dakikada sol kanatta topla buluşan Hüsamettin’in orta şut karışımı vuruşunda top filelere gitti ve Giresunspor deplasmanda öne geçti.

30. dakikada sağ kanattan gelişen Giresunspor atağında Sergio, ceza sahasındaki Caner’i gördü. Bu oyuncunun topuğuyla yaptığı vuruşunda kaleci Burak gole izin vermedi.

33. dakikada ceza sahası çizgisinin 10 metre kadar dışında topla buluşan Nalepa’nın çektiği şutta top savunmada Hakan Cinemre’ye çarparak filelere gitti ve Giresunspor deplasmanda iki farklı üstünlüğü yakaladı.

48. dakikada Nalepa’nın harika pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Sergio, Caner’i gördü. Ancak bu oyuncu topa yetişemeyince Giresunspor önemli bir fırsatı değerlendirememiş oldu.

52. dakikada Adanaspor savunmasının uzaklaştırmak istediği top, Mehmet Taş’ın sırtına çarparak Sergio’nun önüne düştü. Sergio, Balde’ye pasını çıkardı. Bu oyuncuya dokunmak kaldı ve Giresunspor deplasmanda 3 farklı üstünlüğü yakaladı.

65.dakika Celil’in ceza sahasına ortaladığı topa Hakan Cinemre kafayı vurdu. Kaleciyi geçen topu Hayrullah çizgi üzerinden uzaklaştırdı.

85. dakikada Kerem’in ortaladığı topa Eren kafayı vurdu. Kaleci Burak dördüncü gole izin vermedi.

90+3. Dakikada Milinkovic’in köşe atışından ceza sahasına gönderdiği topa Sergen kafayı vurdu ve top ağlara gitti.