Giresunspor’un teknik adamı Hakan Keleş, sezonun ikinci yarısında oynayacakları 17 maçın 10’unu kazanmaları halinde Süper Lige terfi edeceklerine inandıklarını söyledi.

Hakan Hoca; “Ligin ilk yarısını lider bitirmenin hiçbir önemi yok. Önemli olan 34. Hafta maçlarının sonunda orada olmak. İnşallah sonuna kadar bu hedefi kovalayacağız. Transfer yasağımız olduğundan kadromuzu güçlendiremedik. Bu nedenle içerideki oyuncularımızın performansını biraz daha artırmak zorundayız. İkinci devredeki zorlukların üstesinden gelecek kadro kalitesine sahibiz. Başkanımızın önceliği içerideki oyuncuları memnun etmek ve onların sorunlarını çözmek” dedi.

ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

Başarılı teknik adam sözlerine şu şekilde devam etti: “Biz bu işin üstesinden geleceğimizi düşünüyoruz. Geçen sene şampiyon olan takımlar ikinci yarıda 36 puan almış. Bizde şuanda 35 puandayız. Ve yaklaşık 10 galibiyet bizi Süper Lige çıkartacaktır diye düşünüyorum. Takımlar puan olarak birbirine çok yakın. Burada fikstürler ön plana çıkacak.  Bu ligin sezon başında favori takımları vardı. Lig uzun bir maraton. Götürebilirler mi? Kadro kaliteleri önemli. Herkes yüksek maliyetlerle transferler yapıyorlar. Biz yapamıyoruz ama bu zor sürecin üstesinden geleceğimize inanıyoruz. İnşallah senelerin özlemi bu sene sona erecek.”